Blog

Le moment suprême: Onthulling van de zonnewagen "Punch Two" van het Solar Team

Het Belgische Solar Team heeft vandaag zijn nieuwe zonnewagen voorgesteld. 21 ingenieursstudenten van de KU Leuven hebben er een jaar lang aan gewerkt. De wagen is lichter, kleiner en toch even snel als zijn voorganger. In oktober nemen ze deel aan het wereldkampioenschap voor zonnewagens in Australië. Als CadCorner zijn wij trots op sponsor te mogen zijn van dit team!

Lees verder »

Wij verhuizen!

Vanaf 22 mei zijn wij te vinden op het nieuwe adres: 't Lindeke 1A, 8880 Sint-Eloois-Winkel.

Lees verder »

Nieuwe PTC softwarelicenties, vanaf 01/01/2018 via subscription-only

PTC versnelt de evolutie naar een subscription-only model. Nieuwe softwarelicenties kunnen vanaf 01/01/2018 enkel nog worden aangekocht via subscription. Voor bestaande perpetual licenties met een actief global support contract, wordt niets aangepast. Wanneer u vóór 01/01/2018 licenties wenst aan te kopen, heeft u wel nog de mogelijkheid om te kiezen tussen perpetual en subscription. 

Lees verder »

Promotie - Koop 3 licenties ThingWorx Navigate, betaal er 2

De PTC Navigate View Applicatie laat iedereen - niet enkel engineers - toe om eenvoudig de benodigde Windchill data te verkrijgen. Engineering teams worden dus niet meer gestoord, om de laatste engineering informatie vanuit het PLM systeem te delen met andere afdelingen in de onderneming.

Lees verder »

Categorieën

Recente artikelen