PTC Creo Illustrate

Creëer 3D interactieve technische illustraties om informatie te communiceren

PTC Creo Illustrate combineert 3D illustratie mogelijkheden met associatieve CAD data om configuratie-specifieke grafische informatie te leveren. Deze informatie reflecteert het huidige productontwerp, die u helpt bij de assemblage, de verkoop, de installatie en het onderhoud van uw producten. Via PTC Creo Illustrate kunt u 3D technische illustraties creëren, die uw producten en procedures duidelijk maakt voor klanten en service personeel. De software implementeert hetrogene CAD formaten en is volledig geïntegreerd met PTC Creo en PTC Windchill producten, om snel up to date 3D informatie te leveren voor de ondersteuning van producten doorheen hun levenscyclus. PTC Creo Illustrate kan ook CAD engineering bills-of-materials (eBOMs) herstructureren om informatiestructuren te creëren voor onderdelen en service procedures en andere illustratie doelen.

Voordelen:

  • Breng complexe informatie duidelijk over: creëer 3D animaties om complexe service procedures visueel te omschrijven.
  • Verminder vertalingskosten: vervang tekst met geillustreerde stap-voor-stap procedures, 3D animaties, geïllustreerde onderdelenlijsten en andere grafische voorstellingen van tekst.
  • Verhoog de productiviteit van illustrator: automatiseer illustratie change management doorheen de service informatie levenscyslus door het behoud van een associatieve link naar de originele CAD bestanden
  • Automatisatie van de creatie van onderdelenlijsten: genereer onderdelenlijsten en ‘call-outs’ rechtstreeks van de CAD metadata om dynamische onderdelenlijsten te produceren. 

Contacteer ons 

Blog

Promotie - Ruil uw perpetual licentie in voor subscription, en kies 3 extensies extra

Geschreven door Steffi Frenier op 04/07/2017

Van toepassing op: bestaande aankooplicenties die actief zijn op support

Ruil uw perpetual licentie in voor één van de Creo Parametric Essentials Packages via subscription, en kies hierbij 3 extra extensies. Wegens succes verlengd!

Lees verder

Nieuwe PTC softwarelicenties, vanaf 01/01/2018 via subscription-only

Geschreven door Steffi Frenier op 28/04/2017

PTC versnelt de evolutie naar een subscription-only model. Nieuwe softwarelicenties kunnen vanaf 01/01/2018 enkel nog worden aangekocht via subscription. Voor bestaande perpetual licenties met een actief global support contract, wordt niets aangepast. Wanneer u vóór 01/01/2018 licenties wenst aan te kopen, heeft u wel nog de mogelijkheid om te kiezen tussen perpetual en subscription. 

Lees verder

Wat is er nieuw in PTC Creo 4.0?

Geschreven door Xavier Werbrouck op 31/01/2017

Ontdek alle nieuwigheden van de nieuwste release van PTC Creo 4.0. 

Lees verder

Apps

Events

16November

PTC USER Benelux Event 2017

Sinds 1995 organiseert de usergroep het PTC/USER Benelux Event. Het evenement is een echte aanrader om in één dag alles te weten te komen over PTC en hun producten, ongeacht of u een startende of ervaren PTC gebruiker bent.

Lees verder

“We hebben het gevoel dat het systeem alles aankan volgens onze wensen. Er zit enorm veel in het pakket en we leren snel bij. Als we vragen of problemen hebben, bellen we de Support en worden we efficiënt geholpen. Alsook leren we dan altijd wel iets bij. De kennis van de medewerkers van CadCorner is groot en ze begrijpen onze business en uitdagingen.”

Foutenlast nihil
Bart Vuylsteke, Vuylsteke Constructie

"Het systeem dat we nu hebben en dat feitelijk een soort digitaal mecanosysteem is, doet precies wat het moet doen, namelijk de engineer de mogelijkheid bieden om snel een model samen te stellen op basis van de sales input. Ter vergelijking: voor de invoering van dit systeem duurde het een week voor een opdracht verwerkt was en tegenwoordig is het binnen een uur geregeld."

Tijdswinst: van 1 week naar 1 uur
Ove De Backer, Packo Inox