PTC Creo Parametric Essentials Packages

De PTC Creo Suite bestaat uit apps en extenties. Een app is een stand-alone applicatie, waarmee u kan werken zonder andere licenties te hebben. Stand-alone apps worden aangeraden, indien u enkel die precieze functionaliteit van de applicatie nodig heeft om uw werk te verrichten. Extensies zijn geavanceerde uitbreidingen op bepaalde functionaliteiten, waarbij een basislicentie PTC Creo Parametric nodig is. Alle producten zijn dus steeds apart te verkrijgen, alsook is dit het geval voor de producten binnen de PTC Windchill Suite. 

Gezien de markt vaak bepaalde typische softwarecombinaties maakt, heeft PTC gezorgd voor de lancering van de zogenaamde PTC Creo Parametric Essentials Packages. Elk pakket bevat één licentie van PTC Creo Parametric en één licentie van PTC Creo Flexible Modeling, waarbij elk pakket wordt aangevuld met specifieke software.

Meer informatie nodig? 

Contacteer ons

“We hebben het gevoel dat het systeem alles aankan volgens onze wensen. Er zit enorm veel in het pakket en we leren snel bij. Als we vragen of problemen hebben, bellen we de Support en worden we efficiënt geholpen. Alsook leren we dan altijd wel iets bij. De kennis van de medewerkers van CadCorner is groot en ze begrijpen onze business en uitdagingen.”

Foutenlast nihil
Bart Vuylsteke, Vuylsteke Constructie

"Het systeem dat we nu hebben en dat feitelijk een soort digitaal mecanosysteem is, doet precies wat het moet doen, namelijk de engineer de mogelijkheid bieden om snel een model samen te stellen op basis van de sales input. Ter vergelijking: voor de invoering van dit systeem duurde het een week voor een opdracht verwerkt was en tegenwoordig is het binnen een uur geregeld."

Tijdswinst: van 1 week naar 1 uur
Ove De Backer, Packo Inox