PTC Creo View MCAD/ECAD

Creo View MCAD,

is een product viewer waarmee gebruikers 3D MCAD informatie zowel intern als extern met partners en leveranciers buiten de organisatie kunnen delen en dit los van het soort CAD systeem. Breng 3D MCAD productmodellen, assemblies, drawing, beelden en documenten naar uw desktop in enkele klikken.

Creo View MCAD features en voordelen:

  • verbeter de controle en veiligheid
  • verbeter de productiviteit door de mogelijkheid om eenvoudig en snel visuele informatie te delen doorheen de organisatie
  • visualiseer hetrogene MCAD data, beelden, PCB designs en documenten binnen één omgeving zonder native authoring applicaties 
  • voorzie verbeterde, model-based definitions - inclusief annotation details - aan kwaliteits-, inspectie- en productie engineers
  • Meet, maak doorsnedes en vergelijk 3D modellen, en assembleer parts en complexe productstructuren

Creo View ECAD,

is een simpele en krachtige viewer waarbij u, zonder nood aan andere software of aan gespecialiseerde ECAD skills, de nodige informatie kunt verkrijgen. Creo View ECAD supporteert PCB data van alle grote Electronic Design Automation tools, alsook tekeningen en documenten van meerdere bronnen. Het volledige team kan schema's en PCB designs bekijken, analyseren en valideren.  

Creo View ECAD features en voordelen: 

  • browse, zonder het gebruik van ECAD design tools, om library, schematic, PCB en BOM data op te zoeken
  • visualiseer het volledige elektronische product, inclusief het 3D model 
  • eenvoudig zoeken naar intelligente design data, inclusief component-, pin- en net attributen 
  • volg de net connectivity doorheen het schema naar het PCB om bronnen van slecht signaal te identificeren
  • communiceer veranderingen, opmerkingen en markeringen in verschillende talen naar de EDA gebruiker

Extensies zijn geavanceerde uitbreidingen op bepaalde specifieke functionaliteiten, waarbij een basislicentie PTC Creo Parametric nodig is. Een app is een stand-alone applicatie, waarmee u kan werken zonder andere licenties nodig te hebben. Stand-alone apps worden aangeraden, indien u enkel die precieze functionaliteit van de applicatie nodig heeft om uw werk te verrichten.

PTC Creo ECAD-MCAD Collaboration Extension is een extentie op PTC Creo Parametric om de samenwerking tussen ECAD en MCAD teams te optimaliseren. 

PTC Creo ECAD-MCAD Collaboration Extension Datasheet.pdf

Apps

Blog

Promotie - Ruil uw perpetual licentie in voor subscription, en kies 3 extensies extra

Geschreven door Steffi Frenier op 04/07/2017

Van toepassing op: bestaande aankooplicenties die actief zijn op support

Ruil uw perpetual licentie in voor één van de Creo Parametric Essentials Packages via subscription, en kies hierbij 3 extra extensies. Wegens succes verlengd!

Lees verder

Nieuwe PTC softwarelicenties, vanaf 01/01/2018 via subscription-only

Geschreven door Steffi Frenier op 28/04/2017

PTC versnelt de evolutie naar een subscription-only model. Nieuwe softwarelicenties kunnen vanaf 01/01/2018 enkel nog worden aangekocht via subscription. Voor bestaande perpetual licenties met een actief global support contract, wordt niets aangepast. Wanneer u vóór 01/01/2018 licenties wenst aan te kopen, heeft u wel nog de mogelijkheid om te kiezen tussen perpetual en subscription. 

Lees verder

“We hebben het gevoel dat het systeem alles aankan volgens onze wensen. Er zit enorm veel in het pakket en we leren snel bij. Als we vragen of problemen hebben, bellen we de Support en worden we efficiënt geholpen. Alsook leren we dan altijd wel iets bij. De kennis van de medewerkers van CadCorner is groot en ze begrijpen onze business en uitdagingen.”

Foutenlast nihil
Bart Vuylsteke, Vuylsteke Constructie

"Het systeem dat we nu hebben en dat feitelijk een soort digitaal mecanosysteem is, doet precies wat het moet doen, namelijk de engineer de mogelijkheid bieden om snel een model samen te stellen op basis van de sales input. Ter vergelijking: voor de invoering van dit systeem duurde het een week voor een opdracht verwerkt was en tegenwoordig is het binnen een uur geregeld."

Tijdswinst: van 1 week naar 1 uur
Ove De Backer, Packo Inox