Tooling Design & Manufacturing Prep

Uitdaging

Om uw producten en machines te produceren heeft u in het productieproces bepaalde gereedschappen nodig zoals matrijzen, manipulatiemiddelen en meetgereedschappen. Dit zijn vaak dusdanig specifieke tools, dat ze eigen – soms zeer complex – ontwerp vereisen en dus perfect afgestemd moeten worden op de productiespecificaties van uw eindproduct. De uitdaging hierbij ligt voornamelijk op het moment dat er wijzigen worden gemaakt aan het ontwerp van uw eindproduct. De impact op het ontwerp van uw tools kan groot zijn, waardoor deadlines in het gedrang komen.

Oplossing

PTC Creo speelt in op deze uitdagingen via gespecialiseerde software voor tool design en de 100% associativiteit binnen het pakket. Hoe complex uw ontwerp ook is, PTC voorziet alle mogelijkheden voor uw noden. Bespaar tijd en minimaliseer fouten door te starten vanaf het ontwerp van uw eindproduct en bouw uw productietools hierop verder. Ook is het mogelijk om standaardonderdelen in uw ontwerp te gebruiken, bijvoorbeeld o.a.: gestandaardiseerde matrijsonderdelen, koelkanalen en uitstoters.

PTC Creo Parametric: De meest krachtige en flexibele 3D Modeling Software in de industrie

Contacteer ons

Aanvullende extensies

Extensies zijn geavanceerde uitbreidingen op bepaalde specifieke functionaliteiten, waarbij een basislicentie PTC Creo Parametric nodig is. Een app is een stand-alone applicatie, waarmee u kan werken zonder andere licenties nodig te hebben. Stand-alone apps worden aangeraden, indien u enkel die precieze functionaliteit van de applicatie nodig heeft om uw werk te verrichten. 

Het ontwerpen van standmatrijzen en definiëren van het stansproces.

PTC Creo Suite of NC and Tool Design Solutions.pdf

Het ontwerp van volledige matrijzen en alle toebehoren, alsook de matrijsplaten (= PTC Creo Expert Moldbase Extension + PTC Creo Tool Design Extension).

PTC Creo Suite of NC and Tool Design Solutions.pdf

Het ontwerp van de volledige spuitgietmatrijs en alle toebehoren.

PTC Creo Suite of NC and Tool Design Solutions.pdf

Het ontwerp van matrijsplaten (Core Cavity & Sliders).

PTC Creo Suite of NC and Tool Design Solutions.pdf

Apps

Events

05October

ABISS 2017 - Software, Apps & Solutions 4 Smart Manufacturing - XPO Kortrijk

Invent Media, organisator van 5 toonaangevende industrie/technologiebeurzen lanceert de 2e editie van ABISS (Advanced Business & Industrial Software Summit). Na een pilooteditie met 40 partners/exposanten en 278 deelnemers, waarbij wij een tevredenheidsscore mochten optekenen van 9.1/10 voor de beurs en de 14 learning sessions, kon een tweede en grotere editie niet uitblijven.

De scope is en blijft: “software, apps en services voor smart manufacturing”, bedoeld voor  een publiek van C-levels, algemeen management en business unit-verantwoordelijken op zoek naar alle mogelijke vormen van digitalisering van bedrijfsprocessen binnen een productieomgeving.

Het gaat dus meer specifiek om software, apps en dienstverlening (implementatie, opleiding, interfaces, beveiliging, consultancy, ..) voor ieder relevant bedrijfsproces (engineering, productie, SCM, warehousing, maintenance, monitoring, planning, kwaliteit, logistiek, testing, ordering, learning….) van de slimme fabriek.

Lees verder

Blog

Koop één licentie en krijg de tweede aan de helft van de prijs

Geschreven door Steffi Frenier op 17/07/2017

Wanneer u een Creo Essentials of Engineer Package koopt, krijgt u 50% korting op een tweede licentie van hetzelfde pakket. 

Lees verder

Promotie - Ruil uw perpetual licentie in voor subscription, en kies 3 extensies extra

Geschreven door Steffi Frenier op 04/07/2017

Ruil uw perpetual licentie in voor één van de Creo Parametric Essentials Packages via subscription, en kies hierbij 3 extra extensies. 

Lees verder

Wat is er nieuw in PTC Creo 4.0?

Geschreven door Xavier Werbrouck op 31/01/2017

Ontdek alle nieuwigheden van de nieuwste release van PTC Creo 4.0. 

Lees verder

Exclusief partnership tussen CadCorner en Srinsoft, o.a. softwareontwikkelaar van PTC Creo naar BIM converters

Geschreven door Steffi Frenier op 15/07/2016

Gezien wij steeds klanten willen verder helpen en mee nadenken over hun uitdagingen, hebben wij contact gezocht met Scrinsoft. Via dit partnership kunnen wij u voorzien van software en advies die het mogelijk maakt om meteen, vanuit PTC Creo Parametric, data te exporteren naar de gestandaardiseerde BIM-formaten (bijvoorbeeld Revit en IFC formaat).

Lees verder

“We hebben het gevoel dat het systeem alles aankan volgens onze wensen. Er zit enorm veel in het pakket en we leren snel bij. Als we vragen of problemen hebben, bellen we de Support en worden we efficiënt geholpen. Alsook leren we dan altijd wel iets bij. De kennis van de medewerkers van CadCorner is groot en ze begrijpen onze business en uitdagingen.”

Foutenlast nihil
Bart Vuylsteke, Vuylsteke Constructie

"Het systeem dat we nu hebben en dat feitelijk een soort digitaal mecanosysteem is, doet precies wat het moet doen, namelijk de engineer de mogelijkheid bieden om snel een model samen te stellen op basis van de sales input. Ter vergelijking: voor de invoering van dit systeem duurde het een week voor een opdracht verwerkt was en tegenwoordig is het binnen een uur geregeld."

Tijdswinst: van 1 week naar 1 uur
Ove De Backer, Packo Inox