Tooling Design & Manufacturing Prep

Uitdaging

Om uw producten en machines te produceren heeft u in het productieproces bepaalde gereedschappen nodig zoals matrijzen, manipulatiemiddelen en meetgereedschappen. Dit zijn vaak dusdanig specifieke tools, dat ze eigen – soms zeer complex – ontwerp vereisen en dus perfect afgestemd moeten worden op de productiespecificaties van uw eindproduct. De uitdaging hierbij ligt voornamelijk op het moment dat er wijzigen worden gemaakt aan het ontwerp van uw eindproduct. De impact op het ontwerp van uw tools kan groot zijn, waardoor deadlines in het gedrang komen.

Oplossing

PTC Creo speelt in op deze uitdagingen via gespecialiseerde software voor tool design en de 100% associativiteit binnen het pakket. Hoe complex uw ontwerp ook is, PTC voorziet alle mogelijkheden voor uw noden. Bespaar tijd en minimaliseer fouten door te starten vanaf het ontwerp van uw eindproduct en bouw uw productietools hierop verder. Ook is het mogelijk om standaardonderdelen in uw ontwerp te gebruiken, bijvoorbeeld o.a.: gestandaardiseerde matrijsonderdelen, koelkanalen en uitstoters.

PTC Creo Parametric: De meest krachtige en flexibele 3D Modeling Software in de industrie

Contacteer ons

Aanvullende extensies

Extensies zijn geavanceerde uitbreidingen op bepaalde specifieke functionaliteiten, waarbij een basislicentie PTC Creo Parametric nodig is. Een app is een stand-alone applicatie, waarmee u kan werken zonder andere licenties nodig te hebben. Stand-alone apps worden aangeraden, indien u enkel die precieze functionaliteit van de applicatie nodig heeft om uw werk te verrichten. 

Het ontwerpen van standmatrijzen en definiëren van het stansproces.

PTC Creo Suite of NC and Tool Design Solutions.pdf

Het ontwerp van volledige matrijzen en alle toebehoren, alsook de matrijsplaten (= PTC Creo Expert Moldbase Extension + PTC Creo Tool Design Extension).

PTC Creo Suite of NC and Tool Design Solutions.pdf

Het ontwerp van de volledige spuitgietmatrijs en alle toebehoren.

PTC Creo Suite of NC and Tool Design Solutions.pdf

Het ontwerp van matrijsplaten (Core Cavity & Sliders).

PTC Creo Suite of NC and Tool Design Solutions.pdf

Apps

Blog

Bespaar 35% op uw upgrades

Geschreven door Steffi Frenier op 06/10/2017

Van toepassing op: bestaande aankooplicenties die actief zijn op support

Tot 20 december 2017 kunt u uw licentie upgraden naar één van de Creo Essentials Packages, of kunt u uw bestaande Package upgraden aan een voordelige prijs. 

Lees verder

Koop één licentie en krijg de tweede aan de helft van de prijs

Geschreven door Steffi Frenier op 17/07/2017

Van toepassing op: aankoop en huur nieuwe licenties

Wanneer u een Creo Essentials of Engineer Package koopt, krijgt u 50% korting op een tweede licentie van hetzelfde pakket. Wegens succes verlengd!

Lees verder

Promotie - Ruil uw perpetual licentie in voor subscription, en kies 3 extensies extra

Geschreven door Steffi Frenier op 04/07/2017

Van toepassing op: bestaande aankooplicenties die actief zijn op support

Ruil uw perpetual licentie in voor één van de Creo Parametric Essentials Packages via subscription, en kies hierbij 3 extra extensies. Wegens succes verlengd!

Lees verder

Wat is er nieuw in PTC Creo 4.0?

Geschreven door Xavier Werbrouck op 31/01/2017

Ontdek alle nieuwigheden van de nieuwste release van PTC Creo 4.0. 

Lees verder

Exclusief partnership tussen CadCorner en Srinsoft, o.a. softwareontwikkelaar van PTC Creo naar BIM converters

Geschreven door Steffi Frenier op 15/07/2016

Gezien wij steeds klanten willen verder helpen en mee nadenken over hun uitdagingen, hebben wij contact gezocht met Scrinsoft. Via dit partnership kunnen wij u voorzien van software en advies die het mogelijk maakt om meteen, vanuit PTC Creo Parametric, data te exporteren naar de gestandaardiseerde BIM-formaten (bijvoorbeeld Revit en IFC formaat).

Lees verder

“We hebben het gevoel dat het systeem alles aankan volgens onze wensen. Er zit enorm veel in het pakket en we leren snel bij. Als we vragen of problemen hebben, bellen we de Support en worden we efficiënt geholpen. Alsook leren we dan altijd wel iets bij. De kennis van de medewerkers van CadCorner is groot en ze begrijpen onze business en uitdagingen.”

Foutenlast nihil
Bart Vuylsteke, Vuylsteke Constructie

"Het systeem dat we nu hebben en dat feitelijk een soort digitaal mecanosysteem is, doet precies wat het moet doen, namelijk de engineer de mogelijkheid bieden om snel een model samen te stellen op basis van de sales input. Ter vergelijking: voor de invoering van dit systeem duurde het een week voor een opdracht verwerkt was en tegenwoordig is het binnen een uur geregeld."

Tijdswinst: van 1 week naar 1 uur
Ove De Backer, Packo Inox