Support en advies om uw productontwikkeling en time-to-market te optimaliseren

Accurate ondersteuning door ingenieurs met gemiddeld 10 jaar praktijkervaring om:

  • uw innovatieve ideeën efficiënt uit te werken met de correctie methodologie binnen uw CAD/CAE/CAM- en PDM/PLM-software
  • uw ontwerpproces te optimaliseren
  • tijdwinst te creëren door de communicatie tussen uw ontwerp- en productieafdelingen beter te stroomlijnen
  • de marktintroductie van uw producten te optimaliseren.

Contacteer ons

Installatie en configuratie van de software

Om ervoor te zorgen dat u meteen productief aan de slag kan, beperken wij ons niet tot de installatie van uw nieuwe software. We configureren de programma’s meteen volgens uw noden. Kaders, stukkenlijsten, materialen, parameters, … zullen precies verschijnen zoals ze in uw werkomgeving relevant zijn.

Contacteer ons

Bel of mail onze hotline op +32 56 35 66 74 of support@cadcorner.be 

  • Dankzij uw supportovereenkomst krijgt u concrete hulp als u vragen hebt terwijl u met de software aan de slag bent, zonder meerprijs.
  • Uw productontwikkelaars en ingenieurs bellen rechtstreeks met onze experts.
  • Enkel als er bijkomende consultancy of training nodig blijkt, maken we een prijsafspraak.

Lees meer over onze aanpak

“We hebben het gevoel dat het systeem alles aankan volgens onze wensen. Er zit enorm veel in het pakket en we leren snel bij. Als we vragen of problemen hebben, bellen we de Support en worden we efficiënt geholpen. Alsook leren we dan altijd wel iets bij. De kennis van de medewerkers van CadCorner is groot en ze begrijpen onze business en uitdagingen.”

Foutenlast nihil
Bart Vuylsteke, Vuylsteke Constructie

Initieel lag de focus van Vuylsteke Constructie op toelevering van zware metaalconstructies en hadden ze voldoende met 2D software. Naarmate het bedrijf een groeispurt nam was het duidelijk dat 2D hen niet meer efficiënt kon ondersteunen. Ze kregen namelijk vaak problemen over van de klant en dit werd soms pas laat in productiefase duidelijk. Alsook was er geen mogelijkheid om zelf projecten te ontwikkelen.

Lees verder

"Het systeem dat we nu hebben en dat feitelijk een soort digitaal mecanosysteem is, doet precies wat het moet doen, namelijk de engineer de mogelijkheid bieden om snel een model samen te stellen op basis van de sales input. Ter vergelijking: voor de invoering van dit systeem duurde het een week voor een opdracht verwerkt was en tegenwoordig is het binnen een uur geregeld."

Tijdswinst: van 1 week naar 1 uur
Ove De Backer, Packo Inox

Bij automatisering draait het vaak om de vraag hoe de meeste arbeid kan worden verricht met zo weinig mogelijk inspanning. En in het geval van engineeringarbeid komt automatisering dan ook vaak neer op de vraag of er een configurator kan worden ingezet en hoe die dan moet worden ingericht. Een vraag die Packo Inox voor elke productlijn weer anders beantwoordt. 

Lees verder