Auteur: Steffi Frenier

Converteer uw oude, maar actieve, licenties en boost uw productiviteit met de laatste nieuwe functionaliteiten

Heeft u nog oude, maar actieve, Creo Parametric licenties of Foundations? Converteer deze dan naar de nieuwste Design Essentials Package tegen een voordelige prijs en krijg toegang tot alle extra functionaliteiten.

Lees verder »

CadCorner / GPO Solutions is de trotse partner van Onshape voor Benelux

Ben je als freelancer, student, Startup bedrijf of bedrijf met een Cloud/SaaS strategie op zoek naar een moderne CAD en PDM SaaS oplossing?

Lees verder »

Industrial IoT in de praktijk: De slimme accuboor!

In dit proefproject hebben we de mogelijkheid onderzocht om, met behulp van een virtuele sensor de resterende levensduur van een accuboormachine te berekenen. Daarnaast willen we de boormachine op afstand kunnen bedienen. Op basis van de afgeleide spoeltemperatuur van de boor, wordt de resterende levensduur, zoals gemeten in Ansys weergegeven in ThingWorx.

Lees verder »

Veilig (samen)werken, zowel op afstand als bij elkaar

Sinds half maart hebben wij binnen onze organisatie de omslag naar remote werken gemaakt. Nu de maatregelen versoepelen hebben wij er alles aan gedaan om onze kantoren voor te bereiden op de komst van onze medewerkers en klanten. Ook nu weer, volledig in het teken van het bieden van een prettige en veilige werkomgeving. Diensten en training kunnen ook opnieuw, in overleg, worden uitgevoerd op locatie. 

Lees verder »