Blog

Veilig (samen)werken, zowel op afstand als bij elkaar

Sinds half maart hebben wij binnen onze organisatie de omslag naar remote werken gemaakt. Nu de maatregelen versoepelen hebben wij er alles aan gedaan om onze kantoren voor te bereiden op de komst van onze medewerkers en klanten. Ook nu weer, volledig in het teken van het bieden van een prettige en veilige werkomgeving. Diensten en training kunnen ook opnieuw, in overleg, worden uitgevoerd op locatie. 

Lees verder »

What's new in Creo 7.0

Ontdek alle nieuwe mogelijkheden van Creo 7.0

Lees verder »

Gratis toegang tot Vuforia Chalk, een hulpmiddel om remote assistance te bieden

Om uw organisatie te ondersteunen in deze periode, hebben wij met PTC samengewerkt om gratis toegang te bieden tot Vuforia Chalk. Vuforia Chalk is een tool om van op afstand assistentie te verlenen. Zeker nu we niet zo makkelijk op locatie komen. 

Lees verder »

Agoria Solar Team maakt droom waar en wordt wereldkampioen

Het Agoria Solar Team nam in oktober voor de allereerste keer de wereldtitel mee naar huis. Het team heeft 15 maanden lang gewerkt aan de BluePoint, de zonnewagen waarmee ze deelnamen. Het werd snel duidelijk dat het een challenge was en geen race, zelfs enkele ervaren teams haalden niet de finish. Lees hieronder hoe onze studenten van de KU Leuven dankzij een slimme strategie en een gedurfd ontwerp de wereldbeker mee naar België namen.

Lees verder »