2017 was op zijn zachts gezegd een bewogen jaar voor CadCorner. We mochten twee nieuwe collega's in het CadCorner team verwelkomen, we verhuisden naar een nieuwe locatie, we leerden een heel pak nieuwe mensen en bedrijven kennen én we vloeiden samen met GPO Solutions uit Nederland. Ook in Nederland kwamen er in de loop van het jaar 3 nieuwe collega's bij. Samen vormen we dan ook op vandaag één team van 24 specialisten voor onze klanten in de Benelux op vlak van CAD-CAE-CAM en PLM-IoT. Bij de start van het nieuwe jaar worden daar zelfs nog 3 mensen aan toegevoegd! 

Hierbij willen wij ook even stilstaan bij de mensen die dit allemaal hebben mogelijk gemaakt, namelijk ons fantastisch team, onze klanten en alle partners waarmee wij samenwerken. In naam van CadCorner, willen wij dan ook iedereen bedanken en een heel fijne kerst- en nieuwjaarsperiode wensen!

Klinken en elkaar een goede gezondheid wensen, want dat willen we toch allemaal?! Als je gezond bent heb je 1000 wensen, als je ziek bent heb je maar 1 wens... Elk jaar proberen wij als onderneming ons steentje bij te dragen in de maatschappij. Dit jaar hebben wij opnieuw het kinderkankerfonds gekozen als goed doel. Hiermee willen wij het onderzoek en de ontwikkeling ondersteunen, die zo belangrijk is in het bestrijden van deze ziekte.   

Vanaf 23 december tot en met 1 januari 2018 gaan wij er even tussenuit om te genieten van vakantie. Technische permanentie wordt gegarandeerd voor hoogdringende issues via support@cadcorner.be