Wanneer u, tussen 3 januari en 27 maart, 2 licenties huurt van één van de PTC Creo Design Packages of 2 licenties huurt van Mathcad Professional krijgt u een 3de licentie gratis, wat gelijk staat aan 33% korting op 3 licenties. 

Met ingang van 1 oktober 2018, heeft PTC zijn Creo packages vernieuwd. In het totaal worden 5 soorten Creo Design Packages gelanceerd. Uiteraard is het nog steeds mogelijk om pakketten aan te vullen met aparte extensies of apps. Via de onderstaande resources krijgt u meer informatie over de verschillende packages. 

Voor meer informatie over dit aanbod, 

Contacteer ons 


Voorwaarden: Dit aanbod is geldig voor het huren van nieuwe licenties en kan niet worden gebruikt voor de vervanging van bestaande actieve licenties. Deze promotie kan niet worden gebruikt voor de aankoop van educatieve licenties. Dit aanbod is enkel beschikbaar via deelnemende PTC resellers, is geldig vanaf 3 januari 2019 tot en met 27 maart 2019, en kan niet worden gecombineerd met andere kortingen of aanbiedingen. Andere voorwaarden kunnen van toepassing zijn. Contacteer ons voor meer informatie.