Agoria-lid CadCorner kondigde op dinsdag 31 januari in Technopolis Mechelen aan dat het sponsor wordt van het Punch Powertrain Solar Team. “Dit is een initiatief dat verdient om ondersteund te worden”, vertelt Xavier Werbrouck, Managing Director van CadCorner. “Ook een kennisuitwisseling tussen onze experten en die van het Solar Team staat voorop.”

Eenentwintig ingenieursstudenten van de KU Leuven vormen de drijvende kracht achter het Punch Powertrain Solar Team, waarvan Agoria trotse peter is. Hun doel is om in vijftien maanden een zonnewagen te ontwerpen en te bouwen waarmee ze zullen deelnemen aan de World Solar Challenge 2017, zeg maar het wereldkampioenschap voor zonnewagens. "De ambitie van CadCorner sluit perfect aan bij die van het Punch Powertrain Solar Team”, vertelt Marc Lambotte, CEO van Agoria. “Allebei werken ze intensief aan te toekomst en gaan ze net als Agoria verder waar anderen stoppen.”

“Naast financiële steun stellen wij onze expertise ter beschikking van het Solar Team”, vertelt Werbrouck. “Op die manier kunnen we als KMO stevige impact hebben op het Solar Team door hen te begeleiden met onze kennis en praktijkervaring. Het is bovendien een unieke kans om in contact komen met de crème de la crème van de Vlaamse studenten. Ook door de ecologische kant van het verhaal is dit een project dat het waard is om ondersteund te worden.”

CadCorner werd opgericht in 2011 en is een jong bedrijf dat bruist van ambitie. Als solution partner neemt het andere bedrijven op sleeptouw. “Wij coachen onze klanten in productontwikkeling en productieoptimalisatie”, aldus Werbrouck. “Om alle obstakels tijdens dat proces weg te werken, is het cruciaal dat de verschillende afdelingen optimaal met elkaar samenwerken. Wij willen op onze beurt wereldkampioen zijn in de begeleiding van bedrijven in hun digitale transformatie.”

Bron: www.agoria.be

Heeft u specifieke vragen?

Contacteer ons