Disclaimer

Disclaimer

De op deze website afgebeelde gegevens, waaronder begrepen teksten, foto’s, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen en logo’s zijn eigendom van CadCorner BVBA. tenzij anders aangegeven, en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Niets van deze site mag voor commerciële doeleinden gebruikt worden.

Het is de gebruiker van de site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, door te sturen, distribueren, verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden zonder CadCorner hiervan op de hoogte te stellen. De lay-out, het ontwerp en ideeën zijn eigendom van CadCorner en mogen niet worden gekopieerd of vermenigvuldigd op welke wijze dan ook. Wanneer u geïnteresseerd bent om de inhoud van deze website op een andere manier dan hierboven beschreven te gebruiken, neem dan contact op met CadCorner.

De op deze website getoonde informatie wordt door CadCorner met zorg samengesteld, doch aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Verwijzingen naar sites die niet door CadCorner worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel CadCorner uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden.

Vindt u iets dat niet klopt

Komt u iets tegen dat niet klopt, dan zijn we u daar dankbaar voor als u ons dat laat weten. Hier vindt u onze contactgegevens. U krijgt binnen 24 uur een reactie. Alvast bedankt.

Binnen 24 uur reactie

Als u ons een e-mail stuurt of via de contactpagina contact opneemt, krijgt u binnen 24 uur een reactie. In het weekend kan een reactie tot 48 uur duren. Bij langere afwezigheid krijgt u een automatisch antwoord waarin we u aangeven wanneer u een reactie kunt verwachten.