Abiss 2016 - Application Software & Services, from shopfloor to topfloor in a industrial environment - Kortrijk Xpo

09oktober

Waarom bezoeken?

ABISS 2016 draait om het verkrijgen van inzicht in de bedrijfsprocessen van een productiebedrijf en hoe men deze kan verbeteren, automatiseren, digitaliseren, mobiel maken en beveiligen. Ook wil ABISS een leidraad geven om uit te zoeken hoe zinvol kan omgesprongen worden met alle data die verzameld wordt.

Alle relevante processen binnen een productieonderneming komen aan bod. Startend van het ontwikkelen (engineeren, prototypen, virtual testing),tot supply chain, productie, maintenance, planning, assets, HR, quality, sales & ordering, warehousing en logistiek, dienst na verkoop, finance… Of het nu gaat om het verbeteren van één enkel bedrijfsproces of het integreren van meerdere processen, bottom up of top down, MES of ERP: ABISS 2016 is dé beurs en learning hub voor bedrijven die een eerste stap willen zetten naar het digitaliseren van bedrijfsprocessen, maar ook voor zij die een versnelling hoger willen schakelen.

De link met Industrie 4.0 en smart is nooit ver weg, aangezien ABISS 2016 zich specifiek richt tot productiebedrijven.

Digitale transformatie is een buzzword met vele betekenissen en evenveel interpretaties.

ABISS 2016 is het event bij uitstek waar bedrijfsleiders een uitgelezen programma van lezingen kunnen volgen over wat digital precies inhoudt, hoe men eraan begint en wat de ideale werkwijze is, ongeacht of het gaat om een partiële of integrale aanpak. Een veertigtal software partners, integratoren en consultants zullen bovendien een antwoord proberen te bieden op uw meer specifieke vragen.

Test op ABISS 2016 hoe digitaal fit uw bedrijf is en leer er ook hoe u best de koe bij de hoorns vat om succesvol de eerste processen aan te pakken.

Voor wie?

ABISS 2016 richt zich tot C-levels, directie, eigenaars van KMO’s en grote bedrijven uit alle takken van de industrie. De belichte thema’s en exposanten bieden oplossingen voor bedrijven uit zowel de maakindustrie ( metaal-, kunststoffen- en houttransformatie- en bewerking, textiel, machinebouw…..),als de procesindustrie ( voeding, farma, petrochemie, landbouw,..).
Bent u binnen uw onderneming bevoegd als mede- of eindbeslisser over één of meerdere belangrijke kritische processen? Dan is ABISS 2016 zonder twijfel voor u het ideale platform om u inzichten en antwoorden te bieden. Een bezoek aan ABISS 2016 zal u op termijn een pak geld en tijd besparen, daar u in staat zal zijn om sneller en efficiënter om te schakelen naar een “digitally fit smart factory”.

Check hier de volledige online agenda van de learning sessions.

Praktische informatie: 

  • Wanneer: donderdag 29 september 2016 - 11u tot 19u
  • Waar: XXL - Kortrijk Xpo
  • U vindt ons op stand 42
  • REGISTREER HIER