ABISS 2018 - Apps, Software & Solutions, for a Digital, Connected & Smart Industry

04oktober

Het digitaliseren/automatiseren van verschillende  bedrijfsprocessen is zonder twijfel de meest complexe en never ending challenge waarmee een productieonderneming nu en in de komende jaren zal geconfronteerd worden.

De complexiteit, de kennis van zaken, de interne samenwerking, de budgetten en de impact van de beslissing op de werking, productiviteit, competitiviteit, assets en personeel zijn dermate belangrijk dat het constant opbouwen van kennis, nieuwe  applicaties en overleg een ‘ongoing commitment’ voor het bedrijf wordt.
Feit is dat commitment en kennis niet alleen bij de top (algemene beleidsvoering),maar ook op de shopfloor moeten doorgevoerd worden. Iedere bedrijfsunit heeft zijn eigen behoeftes, criteria naar uitvoerbaarheid en performantie. Iedere digitaliseringsstap moet passen in een perfect georkestreerd geheel.

Voor welk soort bedrijven ?

Elk industrieel of ambachtelijk bedrijf dat produceert, behoort tot de bezoekersdoelgroep. Alle mogelijke productiebedrijven (of het nu gaat om discrete of process industry) komen in aanmerking, zoals: maakindustrie, chemie, farma, machine- en apparatenbouw, voeding, agro, metaal, kunststoffen, hout, textiel….

U vindt ons op stand 24! 
Registreer u hier voor uw gratis bezoek aan ABISS 2018. 

Registeer uw bezoek

Registreer hier uw gratis bezoek aan ABISS 2018. U vindt ons op stand 24. 

Praktische informatie

  • Wanneer: 4 oktober 2018, van 9u00 tot 18u00
  • Waar: Zaal XXL, Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk

Een overzicht van de EXPERT CLASSES 2018 vindt u hier