“Beter, sneller en goedkoper produceren en vermarkten is voor ons geen holle slogan”

Historiek

 1. 11/2011
  Start van CadCorner in de Kortrijksestraat in Heule.
 2. 01/2012
  Partnership met PTC: driver van industriële digitale transformatie en innovatie op vlak van CAD, CAE, CAM, PLM en IoT-AR.
 3. 03/2013
  We worden erkend dienstverlener van de KMO-Portefeuille voor Opleiding 
 4. 03/2016 
  Onze erkening "Erkend Dienstverlener KMO-Portefeuille" wordt verlengd. 
 5. 06/2016
  Partnership met CGTech, VERICUT: de industriestandaard voor het simuleren en verifiëren van CNC gestuurde bewerkingen met de bedoeling fouten, mogelijke botsingen of inefficiënties op te sporen tijdens het productieproces.
 6. 01/2017
  We worden trotse sponsor van het Belgische Solar Team.
 7. 05/2017
  Verhuis naar 't Lindeke in Sint-Eloois-Winkel
 8. 06/2017 
  Wij vormen een consolidatie met het nederlandse bedrijf GPO Solutions om onze klanten in de BENELUX nog beter te kunnen ondersteunen. Sinds 2017 trekken we als één team naar onze klanten en zijn wij erop gebrand om hun uitdagingen met betrekking tot design, engineering, productie en service aan te pakken. Lees het persbericht hier. 
 9. 06/2017
  Partnership met ANSYS: high-end simulatiesoftware

Dat de maakindustrie in West-Europa onder druk staat, hoeft niet per se een aanleiding te zijn om de machines meteen naar Oost-Europa of Azië te verschepen. Elke dag ervaren we dat onze bedrijven nog steeds kostbare tijd verliezen tijdens het productontwikkelingsproces of in de communicatie van de ontwerpafdeling met de productie. Investeren in performante software, is daarom de moeite van het overwegen waard. Het stelt productontwikkelaars niet alleen in staat om efficiënter complexe ontwerpen te realiseren maar zorgt er ook voor dat de producten sneller op de markt komen.

Software in combinatie met expertise

Software staat echter niet op zich. Het is gereedschap. Om effectief sneller meerwaarde te kunnen genereren, heb je als bedrijf mensen nodig die de software kunnen gebruiken om hun ideeën op een optimale manier te realiseren. Niet in de software maar in de combinatie van de software met de juiste methodologieën zit nog een groot groeipotentieel. Precies daarin maken wij het verschil.

Meerwaarde maximaliseren

Onze ambitie bestaat erin om de kennis en de expertise die onze ingenieurs bij elkaar hebben gespaard in het gebruik van software over te brengen naar onze klanten. Dat doen we niet door een quick win te scoren met de verkoop van een softwarepakket maar door een context te creëren voor een langdurige samenwerking waarin we de meerwaarde van de software voor onze klanten kunnen maximaliseren.

Beter, sneller en goedkoper is wat ons betreft geen holle slogan maar een uitdaging die we heel graag aangaan om de productie-industrie toe te laten hier een mooie toekomst uit te bouwen.

Xavier Werbrouck,
zaakvoerder