Referenties

Debutrac TechnicsDe meerwaarde van Augmented Reality, ook voor de KMO.

Debutrac Technics wordt vanaf dag één door het CadCorner team ondersteund, waarbij PTC Creo wordt ingezet voor de ontwikkeling van hun producten. Gezien de opkomst van Augmented Reality als toepassing vonden wij het opportuun om samen met Debutrac Technics een case op te zetten om de meerwaarde van AR voor KMO’s aan te tonen.

Lees verder

“Met AR krijgen we foutloos de relevante technische data in het veld. In één oogopslag kunnen we belangrijke zaken markeren, daaropvolgend kunnen we duidelijke visuele instructies overbrengen”

Frederick De Busschere, Debutrac Technics

Latexco NVTime-to-market verkorten met 30%

De initiële uitdagingen van Latexco NV hadden voornamelijk te maken met het ontwerp van nieuwe producten en hun afgeleide productietools, alsook met het uitvoeren van drastische productwijzigingen.

Lees verder

"Voor Latexco betekende de samenwerking met CadCorner een zeer grote stap vooruit in de productie van de matrijzen voor zowel kussens, matrassen als toppers. Dankzij de goede gepersonaliseerde aanpak van CadCorner zijn service, training en software altijd 100% op maat van onze behoeften."

Steven Verbrugghe, Latexco NV

Vuylsteke Constructie Foutenlast nihil

Initieel lag de focus van Vuylsteke Constructie op toelevering van zware metaalconstructies en hadden ze voldoende met 2D software. Naarmate het bedrijf een groeispurt nam was het duidelijk dat 2D hen niet meer efficiënt kon ondersteunen. Ze kregen namelijk vaak problemen over van de klant en dit werd soms pas laat in productiefase duidelijk. Alsook was er geen mogelijkheid om zelf projecten te ontwikkelen.

Lees verder

“We hebben het gevoel dat het systeem alles aankan volgens onze wensen. Er zit enorm veel in het pakket en we leren snel bij. Als we vragen of problemen hebben, bellen we de Support en worden we efficiënt geholpen. Alsook leren we dan altijd wel iets bij. De kennis van de medewerkers van CadCorner is groot en ze begrijpen onze business en uitdagingen.”

Bart Vuylsteke, Vuylsteke Constructie

Packo InoxTijdswinst: van 1 week naar 1 uur

Bij automatisering draait het vaak om de vraag hoe de meeste arbeid kan worden verricht met zo weinig mogelijk inspanning. En in het geval van engineeringarbeid komt automatisering dan ook vaak neer op de vraag of er een configurator kan worden ingezet en hoe die dan moet worden ingericht. Een vraag die Packo Inox voor elke productlijn weer anders beantwoordt. 

Lees verder

"Het systeem dat we nu hebben en dat feitelijk een soort digitaal mecanosysteem is, doet precies wat het moet doen, namelijk de engineer de mogelijkheid bieden om snel een model samen te stellen op basis van de sales input. Ter vergelijking: voor de invoering van dit systeem duurde het een week voor een opdracht verwerkt was en tegenwoordig is het binnen een uur geregeld."

Ove De Backer, Packo Inox

Punch Powertrain SOLAR TEAMBegeleiding op vlak van product design en engineering

Naast financiële steun stellen wij onze expertise ter beschikking van het Solar Team. Op die manier kunnen we als KMO stevige impact hebben op het Solar Team door hen te begeleiden met onze kennis en praktijkervaring.

Lees verder

"Het Punch Powertrain Solar team is een groep jongeren die hun grenzen blijven verleggen om hun dromen waar te maken. Het ultieme doel is duidelijk; niet enkel deelnemen aan het wereldkampioenschap zonnewagens, maar ook nog eens winnen. Om deze ambitie waar te maken, moet een hoogkwalitatieve zonnewagen gebouwd worden. CadCorner staat ons als partner bij in onze missie om de meest performante en innovatieve zonnewagen ter wereld te designen. Met hun ervaring in engineering en product design, is CadCorner een gedroomde partner om elke kans tot het verbeteren van onze zonnewagen met beide handen te grijpen. Samen proberen wij de wereldtitel naar België te brengen!"

Joachim Verheyen, Punch Powertrain SOLAR TEAM