Ansys

Producten

ANSYS biedt een uitgebreide softwaresuite die de gehele fysica beslaat en toegang biedt tot vrijwel elk gebied van technische simulatie dat een ontwerpproces vereist. Organisaties over de hele wereld vertrouwen erop dat ANSYS de beste waarde levert voor hun investering in technische simulatiesoftware.

De ongeëvenaarde diepte en breedte van onze software in combinatie met de technische schaalbaarheid, uitgebreide multifysische basis en adaptieve architectuur maakt onze technologie uniek ten opzichte van andere CAE-tools. Deze ANSYS-voordelen voegen waarde toe aan het engineering-ontwerpproces door het leveren van efficiëntie, het stimuleren van innovatie en het verminderen van fysieke beperkingen die gesimuleerde tests mogelijk maken die anders niet mogelijk zouden zijn.

Portfolio

Meer informatie nodig over Ansys? 

Contacteer ons

Blog

CadCorner en GPO Solutions gaan een nieuw partnership aan met ANSYS voor de BENELUX-markt.

Geschreven door Steffi Frenier op 28/06/2018

Tijdens onze Industrial Innovation Events, op 12 juni in Nederland en op 14 juni in België, konden wij met trots een nieuw partnership met ANSYS aankondigen. Dit partnership zorgt voor een uitbreiding van ons aanbod diensten en software, zodat we nóg beter kunnen voorzien in de noden van onze klanten.

Lees verder

Apps