KeyShot 7

De beste 3D rendering en animaties

KeyShot is alles wat u nodig heeft om snelle, accurate en verbluffende visualisaties te maken. Uw renders en animaties worden meteen gevormd via de 'real-time workflow', waardoor u minder tijd nodig heeft om het perfecte beeld te creëren. Van wetenschappelijk accuraat materiaal en voor gedefinieerde realistische omgevingen tot geavanceerde materiaalbewerking en animatie, het creëren van productvisualisaties of sales- en marketingbeelden is nog nooit zo eenvoudig geweest.

De voordelen van KeyShot

 • Eenvoudige interface.
 • ongeëvenaarde snelheid bij het maken van renders.
 • Alles binnen KeyShot gebeurd in real time, dus u ziet meteen de veranderingen die u maakt.
 • KeyShot is eenvoudig. U hoeft geen expert in rendering te zijn om fotorealistische beelden te maken van uw 3D model.
 • Accuraat.  
 • Via de plugins kunt u de functionaliteit uitbreiden tussen KeyShot en uw 3D Design applicatie.

Contacteer ons

Add-on: KeyShot XR

Met de functionaliteit binnen KeyShot XR maakt u hoogkwalitatieve 3D gerenderde content, die interactief en 'touch-enabled is'. 

 • 360° 'Spherical Experience'
 • Touch Gesture Control
 • Geanimeerde productvisualisaties
 • ... 

Binnenkort lanceert KeyShot een nieuwe video met de laatste ontwikkelingen binnen KeyShot XR.
Voorlopig kunt u alle nieuwigheden hier bekijken.  

Add-on: KeyShot Network Rendering 

Met KeyShot Rendering kunt u voordeel halen door de capaciteit van uw netwerk te gebruiken voor het renderen van beelden, animaties en KeyShot VR's. Na een eenvoudig installatieproces kan iedere gebruiker, met KeyShot, een "job" doorsturen die dan wordt gerenderd via het netwerk. De 'jobs' worden georganiseerd in een wachtrij, die zichtbaar is voor iedereen. 

 • Gebruikers beheren 
 • Master/Slave systeem

Blog

Industrial IoT in de praktijk: De slimme accuboor!

Geschreven door Steffi Frenier op 16/06/2020

In dit proefproject hebben we de mogelijkheid onderzocht om, met behulp van een virtuele sensor de resterende levensduur van een accuboormachine te berekenen. Daarnaast willen we de boormachine op afstand kunnen bedienen. Op basis van de afgeleide spoeltemperatuur van de boor, wordt de resterende levensduur, zoals gemeten in Ansys weergegeven in ThingWorx.

Lees verder

Agoria Solar Team maakt droom waar en wordt wereldkampioen

Geschreven door Steffi Frenier op 29/01/2020

Het Agoria Solar Team nam in oktober voor de allereerste keer de wereldtitel mee naar huis. Het team heeft 15 maanden lang gewerkt aan de BluePoint, de zonnewagen waarmee ze deelnamen. Het werd snel duidelijk dat het een challenge was en geen race, zelfs enkele ervaren teams haalden niet de finish. Lees hieronder hoe onze studenten van de KU Leuven dankzij een slimme strategie en een gedurfd ontwerp de wereldbeker mee naar België namen.

Lees verder

4ITEGO Group / CadCorner realiseert tweede overname in Nederland

Geschreven door Steffi Frenier op 15/01/2020

Het Nederlandse Infinite Simulation Systems uit Breda wordt onderdeel van de 4ITEGO Group. Dat is de groep waar ook CadCorner uit Sint-Eloois-Winkel (BE) en GPO Solutions uit Breda (NL) deel van uitmaken. De 4ITEGO Group ondersteunt industriële bedrijven in de maakindustrie in hun digitale transformatie door hun productontwikkeling en productieprocessen te verbeteren en te versnellen. De drie bedrijven leveren advies, software, implementaties op maat, support en training.

Lees verder

Save the date: Industrial Innovation Event op 12 juni in Nederland en op 14 juni in België

Geschreven door Steffi Frenier op 24/04/2018

Dinsdag 12 juni in Utrecht & donderdag 14 juni in Lint

Lees verder

CADMAGAZINE - Partners GPO Solutions en CadCorner zetten in op groei

Geschreven door Steffi Frenier op 18/01/2018

Op 1 juli 2017 heeft een strategisch partnerschap plaatsgevonden tussen GPO Solutions en CadCorner, waarbij beide bedrijven samenwerken als één team onder één groep. Met deze samensmelting willen de beide bedrijven elkaar aanvullen en versterken, en klanten in de Benelux een internationaal kenniscentrum voor productontwikkeling en procesoptimalisatie bieden. Tegelijkertijd zal bij GPO Solutions een wisseling van de wacht worden doorgevoerd en de leiding in andere handen komen. CAD-Magazine sprak met de betrokkenen over de consequenties van de samensmelting en de plannen voor de toekomst.

Lees verder