Onshape

Onshape is het complete all-in-one productontwikkelingsplatform

Onshape is het eerste pure Software-as-a-Service (SaaS) productontwikkelingsplatform in de branche dat robuuste CAD functionaliteit combineert met krachtig gegevensbeheer, samenwerkingstools en real-time analyse. De cloud-native oplossing is perfect geschikt voor bedrijven die de flexibiliteit van externe ontwerpteams nodig hebben, zodat ingenieurs overal, altijd en op elk apparaat kunnen samenwerken.

Onshape helpt bedrijven bij het moderniseren van hun productontwerpproces.

  • Versnelt de time-to-market

Door simultane bewerking, ingebouwde samenwerkingstools en realtime ontwerpbeoordelingen kunnen teams meerdere ontwerpiteraties parallel verkennen en direct productspecificaties en ontwerpwijzigingen met partners delen.

  • Zero IT Footprint

Onshape vereist geen downloads, installatie of licentiecodes en draait in een webbrowser op een Mac, PC, Chromebook of Linux-computer. Bevrijdt uw IT-team van CAD- en PDM-onderhoud, zodat ingenieurs meer tijd kunnen besteden aan het ontwerpen en minder tijd hoeven te besteden aan softwareproblemen.

  • Risicobeperking en IP-bescherming

De databasegestuurde architectuur elimineert het risico van onbevoegde duplicatie, data-inbreuken of zelfs het per ongeluk delen van gegevens. Strenge, op rollen gebaseerde toegangscontrole houdt uw ontwerpgegevens te allen tijde veilig.

  • Real-time gegevensbeheer

Onshape is het enige productontwikkelingsplatform dat real-time gegevensbeheer en actuele analyse- en rapportagetools omvat. Wanneer een teamlid een ontwerpwijziging doorvoert, ziet iedereen in het team dat direct. Een uitgebreide "Edit History" houdt bij wie welke wijziging heeft aangebracht en wanneer, zodat u terug kunt keren naar een eerdere versie van het ontwerp. Deel de nieuwste productontwerpen met productie-, verkoop- en marketingteams dankzij een ingebouwde vereenvoudigde CAD-viewer.

Try Onshape Professional Now!

Vragen? Bel of mail ons: 
+32 56 35 66 74
info@cadcorner.be

Pricing & Plans

 EnterpriseProfessionalStandard
 

Voor organisaties die behoefte hebben aan best-in-class productontwikkelingstools, aangepaste workflows, rolgebaseerde toegangscontrole en ontwerpanalyses.

Contacteer ons.

Voor kleine en middelgrote bedrijven die een productontwikkelingsplatform nodig hebben met onder meer CAD, releasemanagement en databeheer.

€ 1.950 / jaar

Voor single seat gebruikers die behoefte hebben aan moderne CAD-tools met bescheiden samenwerkings- en gegevensbeheerbehoeften.

€ 1.400 / jaar

Part & Assembly Modeling

Surfacing & Sheet Metal
Drawings
Access Anywhere
Technical SupportPriority Direct SupportDirect SupportDirect Support
Formal Release Management 
Approval WorkflowsCustomStandarized 
Support for Multiple Workflows  
Unlimited Versioning & Branching
Complete Data Management 
Automated Part Numbering 
Bill of Materials
Custom Properties & Metadata 
Single Sign-on  
Bulk Item Management 
Company Admin ToolsLimited 
Centralized IP ControlLimited 
Project-Based Reporting   
Rol-Based Access Control  
Instant Provisioning 
Advanced Provisioning Settings  
Company Specific Domain  
Guided OnboardingAvailable 
Consolidated Billing