PTC Creo View MCAD/ECAD

Creo View MCAD,

is een product viewer waarmee gebruikers 3D MCAD informatie zowel intern als extern met partners en leveranciers buiten de organisatie kunnen delen en dit los van het soort CAD systeem. Breng 3D MCAD productmodellen, assemblies, drawing, beelden en documenten naar uw desktop in enkele klikken.

Creo View MCAD features en voordelen:

  • verbeter de controle en veiligheid
  • verbeter de productiviteit door de mogelijkheid om eenvoudig en snel visuele informatie te delen doorheen de organisatie
  • visualiseer hetrogene MCAD data, beelden, PCB designs en documenten binnen één omgeving zonder native authoring applicaties 
  • voorzie verbeterde, model-based definitions - inclusief annotation details - aan kwaliteits-, inspectie- en productie engineers
  • Meet, maak doorsnedes en vergelijk 3D modellen, en assembleer parts en complexe productstructuren

Creo View ECAD,

is een simpele en krachtige viewer waarbij u, zonder nood aan andere software of aan gespecialiseerde ECAD skills, de nodige informatie kunt verkrijgen. Creo View ECAD supporteert PCB data van alle grote Electronic Design Automation tools, alsook tekeningen en documenten van meerdere bronnen. Het volledige team kan schema's en PCB designs bekijken, analyseren en valideren.  

Creo View ECAD features en voordelen: 

  • browse, zonder het gebruik van ECAD design tools, om library, schematic, PCB en BOM data op te zoeken
  • visualiseer het volledige elektronische product, inclusief het 3D model 
  • eenvoudig zoeken naar intelligente design data, inclusief component-, pin- en net attributen 
  • volg de net connectivity doorheen het schema naar het PCB om bronnen van slecht signaal te identificeren
  • communiceer veranderingen, opmerkingen en markeringen in verschillende talen naar de EDA gebruiker

Extensies zijn geavanceerde uitbreidingen op bepaalde specifieke functionaliteiten, waarbij een basislicentie PTC Creo Parametric nodig is. Een app is een stand-alone applicatie, waarmee u kan werken zonder andere licenties nodig te hebben. Stand-alone apps worden aangeraden, indien u enkel die precieze functionaliteit van de applicatie nodig heeft om uw werk te verrichten.

PTC Creo ECAD-MCAD Collaboration Extension is een extentie op PTC Creo Parametric om de samenwerking tussen ECAD en MCAD teams te optimaliseren. 

PTC Creo ECAD-MCAD Collaboration Extension Datasheet.pdf

Apps

Events

12November

Boost uw productontwikkeling! Creo 6.0 “Try Before You Buy” Workshop - UTRECHT

Op zoek naar de beste tool voor uw productontwikkeling? Geloof ons niet op ons woord en test Creo 6.0 zelf uit tijdens onze workshop!

Lees verder
05November

Boost uw productontwikkeling! Creo 6.0 “Try Before You Buy” Workshop - BERINGEN

Op zoek naar de beste tool voor uw productontwikkeling? Geloof ons niet op ons woord en test Creo 6.0 zelf uit tijdens onze workshop!

Lees verder

Blog

Promotie - Huur 1 licentie en ontvang de 2de aan de helft van de prijs

Geschreven door Steffi Frenier op 21/08/2019

Promotie geldig bij bestellingen tot en met 27 december 2019. 

Lees verder

Creo 6.0 Release

Geschreven door Steffi Frenier op 10/04/2019

Elke versie van Creo bevat alle essentiële gereedschappen, die productontwerpers verwachten in professionele 3D CAD-software. Binnen Creo 6.0 heeft u nu ook toegang tot baanbrekende mogelijkheden in Augmented Reality, realtime simulation en additive manufacturing. Alsook tal van andere belangrijke productiviteitsverhogingen.

Lees verder

Save the date: Industrial Innovation Event op 12 juni in Nederland en op 14 juni in België

Geschreven door Steffi Frenier op 24/04/2018

Dinsdag 12 juni in Utrecht & donderdag 14 juni in Lint

Lees verder

Creo 5.0, nu beschikbaar!

Geschreven door Steffi Frenier op 20/03/2018

Met Creo 5.0 kunt u sneller betere producten bouwen door innovatie te versnellen, ontwerpen te hergebruiken en veronderstellingen te vervangen door feiten. - It’s design the way it should be! -

Lees verder

CADMAGAZINE - Partners GPO Solutions en CadCorner zetten in op groei

Geschreven door Steffi Frenier op 18/01/2018

Op 1 juli 2017 heeft een strategisch partnerschap plaatsgevonden tussen GPO Solutions en CadCorner, waarbij beide bedrijven samenwerken als één team onder één groep. Met deze samensmelting willen de beide bedrijven elkaar aanvullen en versterken, en klanten in de Benelux een internationaal kenniscentrum voor productontwikkeling en procesoptimalisatie bieden. Tegelijkertijd zal bij GPO Solutions een wisseling van de wacht worden doorgevoerd en de leiding in andere handen komen. CAD-Magazine sprak met de betrokkenen over de consequenties van de samensmelting en de plannen voor de toekomst.

Lees verder

Nieuwe PTC softwarelicenties, vanaf 01/01/2018 via subscription-only

Geschreven door Steffi Frenier op 28/04/2017

PTC versnelt de evolutie naar een subscription-only model. Nieuwe softwarelicenties kunnen vanaf 01/01/2018 enkel nog worden aangekocht via subscription. Voor bestaande perpetual licenties met een actief global support contract, wordt niets aangepast. Wanneer u vóór 01/01/2018 licenties wenst aan te kopen, heeft u wel nog de mogelijkheid om te kiezen tussen perpetual en subscription. 

Lees verder

“We hebben het gevoel dat het systeem alles aankan volgens onze wensen. Er zit enorm veel in het pakket en we leren snel bij. Als we vragen of problemen hebben, bellen we de Support en worden we efficiënt geholpen. Alsook leren we dan altijd wel iets bij. De kennis van de medewerkers van CadCorner is groot en ze begrijpen onze business en uitdagingen.”

Foutenlast nihil
Bart Vuylsteke, Vuylsteke Constructie

"Het systeem dat we nu hebben en dat feitelijk een soort digitaal mecanosysteem is, doet precies wat het moet doen, namelijk de engineer de mogelijkheid bieden om snel een model samen te stellen op basis van de sales input. Ter vergelijking: voor de invoering van dit systeem duurde het een week voor een opdracht verwerkt was en tegenwoordig is het binnen een uur geregeld."

Tijdswinst: van 1 week naar 1 uur
Ove De Backer, Packo Inox