PTC Creo

Van idee tot afgewerkt product met PTC Creo

PTC Creo is de verzamelnaam voor een suite van applicaties, die u kunt gebruiken van idee tot afgewerkt product. De suite integreert zowel 2D als 3D capaciteiten en u kunt zowel parametrisch ontwerpen als gebruik maken van ‘direct modeling’ functionaliteiten. Belangrijk hierbij is dat elke applicatie en elke extensie gebruik maakt van een consistente user interface zodat u steeds, alleen of in team, in een uniform systeem werkt. Ook hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de vertaling van data tussen verschillende applicaties en hun extensies, gezien alle tools 100% geïntegreerd zijn. 

PTC Creo Suite

Een app is een stand-alone applicatie, waarmee u kan werken zonder andere licenties te hebben. Stand-alone apps worden aangeraden, indien u enkel die precieze functionaliteit van de applicatie nodig heeft om uw werk te verrichten. Extensies zijn geavanceerde uitbreidingen op bepaalde functionaliteiten, waarbij een basislicentie PTC Creo Parametric nodig is. 

Meer informatie nodig over PTC Creo? 

Contacteer ons

“We hebben het gevoel dat het systeem alles aankan volgens onze wensen. Er zit enorm veel in het pakket en we leren snel bij. Als we vragen of problemen hebben, bellen we de Support en worden we efficiënt geholpen. Alsook leren we dan altijd wel iets bij. De kennis van de medewerkers van CadCorner is groot en ze begrijpen onze business en uitdagingen.”

Foutenlast nihil
Bart Vuylsteke, Vuylsteke Constructie

"Het systeem dat we nu hebben en dat feitelijk een soort digitaal mecanosysteem is, doet precies wat het moet doen, namelijk de engineer de mogelijkheid bieden om snel een model samen te stellen op basis van de sales input. Ter vergelijking: voor de invoering van dit systeem duurde het een week voor een opdracht verwerkt was en tegenwoordig is het binnen een uur geregeld."

Tijdswinst: van 1 week naar 1 uur
Ove De Backer, Packo Inox