PTC PLM Cloud

Wilt u het samenwerken in teams optimaliseren, uw product data beheren en/of workflows verbeteren zonder een zware IT overhead of zonder enige hardware verbintenis?

PTC PLM Cloud biedt KMO’s een kant-en-klare PLM oplossing.

PTC PLM Cloud of Product Lifecycle Management in de Cloud is gebaseerd op PTC Winchill en voorziet bedrijven meteen van een breed scala aan PLM capaciteiten in een veilige cloud omgeving. De adoptie van Product Lifecycle Management wordt vereenvoudigd via een flexibele subscriptie die gericht is op de noden van KMO’s.

Met PTC PLM Cloud accelereert u uw productontwikkeling, door het samenwerken in teams mogelijk te maken en product data te delen. Hierdoor wordt de uitdaging om te werken in teams op verschillende locaties, om te werken met verschillende CAD applicaties of om samen te werken met partners en leveranciers vereenvoudigd.

De voordelen van een PLM Cloud subscriptie:

  • Lever uw projecten op tijd af met bewezen productontwikkelingscapaciteiten
  • Minimaliseer de complexiteit van uw IT en uw kosten met een gecertificeerde en veilige cloud omgeving
  • Accelereer de ‘time to value’ met een onmiddellijk inzetbaar product
  • Reduceer problemen met producten via een online en geautomatiseerd veranderproces

Contacteer ons 

Blog

Creo 6.0 Release

Geschreven door Steffi Frenier op 10/04/2019

Elke versie van Creo bevat alle essentiële gereedschappen, die productontwerpers verwachten in professionele 3D CAD-software. Binnen Creo 6.0 heeft u nu ook toegang tot baanbrekende mogelijkheden in Augmented Reality, realtime simulation en additive manufacturing. Alsook tal van andere belangrijke productiviteitsverhogingen.

Lees verder

Save the date: Industrial Innovation Event op 12 juni in Nederland en op 14 juni in België

Geschreven door Steffi Frenier op 24/04/2018

Dinsdag 12 juni in Utrecht & donderdag 14 juni in Lint

Lees verder

CADMAGAZINE - Partners GPO Solutions en CadCorner zetten in op groei

Geschreven door Steffi Frenier op 18/01/2018

Op 1 juli 2017 heeft een strategisch partnerschap plaatsgevonden tussen GPO Solutions en CadCorner, waarbij beide bedrijven samenwerken als één team onder één groep. Met deze samensmelting willen de beide bedrijven elkaar aanvullen en versterken, en klanten in de Benelux een internationaal kenniscentrum voor productontwikkeling en procesoptimalisatie bieden. Tegelijkertijd zal bij GPO Solutions een wisseling van de wacht worden doorgevoerd en de leiding in andere handen komen. CAD-Magazine sprak met de betrokkenen over de consequenties van de samensmelting en de plannen voor de toekomst.

Lees verder

Nieuwe PTC softwarelicenties, vanaf 01/01/2018 via subscription-only

Geschreven door Steffi Frenier op 28/04/2017

PTC versnelt de evolutie naar een subscription-only model. Nieuwe softwarelicenties kunnen vanaf 01/01/2018 enkel nog worden aangekocht via subscription. Voor bestaande perpetual licenties met een actief global support contract, wordt niets aangepast. Wanneer u vóór 01/01/2018 licenties wenst aan te kopen, heeft u wel nog de mogelijkheid om te kiezen tussen perpetual en subscription. 

Lees verder

“We hebben het gevoel dat het systeem alles aankan volgens onze wensen. Er zit enorm veel in het pakket en we leren snel bij. Als we vragen of problemen hebben, bellen we de Support en worden we efficiënt geholpen. Alsook leren we dan altijd wel iets bij. De kennis van de medewerkers van CadCorner is groot en ze begrijpen onze business en uitdagingen.”

Foutenlast nihil
Bart Vuylsteke, Vuylsteke Constructie

"Het systeem dat we nu hebben en dat feitelijk een soort digitaal mecanosysteem is, doet precies wat het moet doen, namelijk de engineer de mogelijkheid bieden om snel een model samen te stellen op basis van de sales input. Ter vergelijking: voor de invoering van dit systeem duurde het een week voor een opdracht verwerkt was en tegenwoordig is het binnen een uur geregeld."

Tijdswinst: van 1 week naar 1 uur
Ove De Backer, Packo Inox