PTC Windchill

Beheer de data in uw productontwikkelingsproces, van concept tot service, met Windchill Product Lifecycle Management (PLM) software.

Vandaag moeten producten sneller op de markt worden geleverd, met een betere kwaliteit en tegen een lagere kost. Deze eisen zorgen ervoor dat u als bedrijf de samenwerking tussen de verschillende partijen binnen de levenscyclus van het product moet verhogen. Alsook zorgt ‘the internet of things’ voor nieuwe noden rond het beheer van data en informatie. Deze technologieën zorgen ervoor dat u informatie krijgt en kunt verzamelen tijdens de levenscyclus van uw product. Ook nadat het product uw bedrijf verlaat. Deze informatie kunt u o.a. gebruiken bij uw dienst-na-verkoop of bij de ontwikkeling van nieuwe producten.

PTC Windchill is de verzamelnaam voor de PDM-PLM oplossingen van PTC. Het merendeel van deze oplossingen werkt samen met verschillende CAD-systemen. 

Windchill biedt u;

  • Smart PLM: zorgt ervoor dat iedereen geïnformeerd is en in verbinding staat met een ‘single source of truth’ voor productdata en –processen.
  • Connected PLM: verbetert sneller de productkwaliteit door de directe connectie met live operationele data.
  • Complete PLM: beheert de breedste set van data en processen
  • Flexible PLM: vermindert de IT last en kost overhead van PLM terwijl het toegankelijkheid en veiligheid verzekert. 

Wenst u informatie over ander oplossingen binnen het PTC Windchill gamma of heeft u andere vragen? 

Contacteer ons

PTC Windchill

“We hebben het gevoel dat het systeem alles aankan volgens onze wensen. Er zit enorm veel in het pakket en we leren snel bij. Als we vragen of problemen hebben, bellen we de Support en worden we efficiënt geholpen. Alsook leren we dan altijd wel iets bij. De kennis van de medewerkers van CadCorner is groot en ze begrijpen onze business en uitdagingen.”

Foutenlast nihil
Bart Vuylsteke, Vuylsteke Constructie

"Het systeem dat we nu hebben en dat feitelijk een soort digitaal mecanosysteem is, doet precies wat het moet doen, namelijk de engineer de mogelijkheid bieden om snel een model samen te stellen op basis van de sales input. Ter vergelijking: voor de invoering van dit systeem duurde het een week voor een opdracht verwerkt was en tegenwoordig is het binnen een uur geregeld."

Tijdswinst: van 1 week naar 1 uur
Ove De Backer, Packo Inox