Technische illustraties en documentatie

Uitdaging

Het wordt voor u, als bedrijf in de maakindustrie, in de verkoop-marketing-service van uw producten steeds belangrijker om uw klanten en medewerkers te voorzien van relevante en correcte 3D technische illustraties. In vele bedrijven spendeert engineering veel tijd om de sales- en marketingafdeling te voorzien van correcte productinformatie. Alsook moeten technische medewerkers en klanten voorzien worden van de juiste technische productinformatie. Technische handleidingen kunnen voor lange doorlooptijden zorgen. En alles begint weer opnieuw wanneer wijzigingen aan productontwerpen worden gedaan, of het maken van illustraties en documentatie begint pas als het product reeds geproduceerd is. 

Oplossing

Onder het motto "één beeld zegt meer dan 1000 woorden" worden 3D visualisaties alsmaar meer een noodzaak voor al uw installatiehandleidingen, werkinstructies, trainingsmateriaal en catalogi. PTC Creo Illustrate combineert 3D illustratie capaciteiten met associatieve CAD data om configuratiespecifieke graphische informatie te voorzien. Deze tools zorgen ervoor dat het huidige productontwerp gereflecteerd wordt zodat uw techniekers, uw verkoopsafdeling en uw klanten steeds beschikken over correcte en goed gevisualiseerde productinformatie. 

  • PTC Creo Illustrate: 3D illustraties
  • Arbortext Editor*: 2D & 3D documentatie
  • Arbortext Isodraw*: 2D illustraties

Contacteer ons

*voor meer informatie over Arbortext, contacteer ons. 

Blog

25% korting bij aankoop van een nieuwe PTC Mathcad licentie!

Geschreven door Steffi Frenier op 27/11/2019

25% korting bij aankoop van een nieuwe PTC Mathcad licentie!

Lees verder

Promotie - Huur 1 licentie en ontvang de 2de aan de helft van de prijs

Geschreven door Steffi Frenier op 21/08/2019

Promotie geldig bij bestellingen tot en met 20 december 2019. 

Lees verder

Creo 6.0 Release

Geschreven door Steffi Frenier op 10/04/2019

Elke versie van Creo bevat alle essentiële gereedschappen, die productontwerpers verwachten in professionele 3D CAD-software. Binnen Creo 6.0 heeft u nu ook toegang tot baanbrekende mogelijkheden in Augmented Reality, realtime simulation en additive manufacturing. Alsook tal van andere belangrijke productiviteitsverhogingen.

Lees verder

Save the date: Industrial Innovation Event op 12 juni in Nederland en op 14 juni in België

Geschreven door Steffi Frenier op 24/04/2018

Dinsdag 12 juni in Utrecht & donderdag 14 juni in Lint

Lees verder

Creo 5.0, nu beschikbaar!

Geschreven door Steffi Frenier op 20/03/2018

Met Creo 5.0 kunt u sneller betere producten bouwen door innovatie te versnellen, ontwerpen te hergebruiken en veronderstellingen te vervangen door feiten. - It’s design the way it should be! -

Lees verder

CADMAGAZINE - Partners GPO Solutions en CadCorner zetten in op groei

Geschreven door Steffi Frenier op 18/01/2018

Op 1 juli 2017 heeft een strategisch partnerschap plaatsgevonden tussen GPO Solutions en CadCorner, waarbij beide bedrijven samenwerken als één team onder één groep. Met deze samensmelting willen de beide bedrijven elkaar aanvullen en versterken, en klanten in de Benelux een internationaal kenniscentrum voor productontwikkeling en procesoptimalisatie bieden. Tegelijkertijd zal bij GPO Solutions een wisseling van de wacht worden doorgevoerd en de leiding in andere handen komen. CAD-Magazine sprak met de betrokkenen over de consequenties van de samensmelting en de plannen voor de toekomst.

Lees verder

Wat is er nieuw in PTC Creo 4.0?

Geschreven door Xavier Werbrouck op 31/01/2017

Ontdek alle nieuwigheden van de nieuwste release van PTC Creo 4.0. 

Lees verder

Exclusief partnership tussen CadCorner en Srinsoft, o.a. softwareontwikkelaar van PTC Creo naar BIM converters

Geschreven door Steffi Frenier op 15/07/2016

Gezien wij steeds klanten willen verder helpen en mee nadenken over hun uitdagingen, hebben wij contact gezocht met Scrinsoft. Via dit partnership kunnen wij u voorzien van software en advies die het mogelijk maakt om meteen, vanuit PTC Creo Parametric, data te exporteren naar de gestandaardiseerde BIM-formaten (bijvoorbeeld Revit en IFC formaat).

Lees verder

“We hebben het gevoel dat het systeem alles aankan volgens onze wensen. Er zit enorm veel in het pakket en we leren snel bij. Als we vragen of problemen hebben, bellen we de Support en worden we efficiënt geholpen. Alsook leren we dan altijd wel iets bij. De kennis van de medewerkers van CadCorner is groot en ze begrijpen onze business en uitdagingen.”

Foutenlast nihil
Bart Vuylsteke, Vuylsteke Constructie

"Het systeem dat we nu hebben en dat feitelijk een soort digitaal mecanosysteem is, doet precies wat het moet doen, namelijk de engineer de mogelijkheid bieden om snel een model samen te stellen op basis van de sales input. Ter vergelijking: voor de invoering van dit systeem duurde het een week voor een opdracht verwerkt was en tegenwoordig is het binnen een uur geregeld."

Tijdswinst: van 1 week naar 1 uur
Ove De Backer, Packo Inox