ThingWorx Manufacturing Apps

ThingWorx Manufacturing Apps

ThingWorx Manufacturing Apps versnellen uw time-to-value en bieden ongeëvenaarde flexibiliteit. Transformeer uw resultaten door uw teamleden ongekende mogelijkheden te geven om in realtime te zien, te begrijpen en te handelen. 

Deze role-based apps zijn gebouwd op het toonaangevende IoT-platform "ThingWorx" van PTC. Deze apps kunnen in minder dan een uur worden geïnstalleerd en geconfigureerd, zonder impact op de productie. Ze zijn 100% web-enabled en toegankelijk via elke browser, zodat u en uw teamleden industriële gegevens in realtime kunnen bekijken, begrijpen en erop kunnen reageren.

  • Snel in te zetten: installeren en configureren in minder dan een uur.
  • Rolgebaseerde intelligentie: real-time toegang tot operationele informatie leidt tot proactieve en snellere besluitvorming
  • Flexibel om te evolueren: snelle en constante innovatie is mogelijk gezien de app kan worden uitgebreid, zonder nood te hebben aan extra programmatie
  • Gebouwd op het ThingWorx-platform: het meest bewezen industriële IoT-platform, dat zorgt voor connectiviteit, snelle applicatieontwikkeling en ultieme flexibiliteit.

ThingWorx Controls Advisor - voor de Controls Engineer

Deze app werd ontworpen voor de Controls Engineer en kan worden geïnstalleerd op bestaande hardware, zonder impact te hebben op de productie. Het biedt naadloze connectiviteit met OPC servers, zodat gebruikers van op afstand de machineconnectiviteit kunnen monitoren en problemen kunnen verhelpen. 

ThingWorx Controls Advisor.pdf

ThingsWorx Asset Advisor - voor de Maintenance Engineer

Deze app maakt het mogelijk om onderhoudsprocessen en productieprestaties te verbeteren. Het biedt een real-time overzicht in de statussen en alarmen van alle onderdelen, zodat gebruikers van op afstand anomalieën kunnen monitoren en detecteren. Hierdoor worden problemen opgevangen voordat ze de productie beïnvloeden. 

Thingworx Asset Advisor.pdf

Meer informatie over ThingWorx? 

Contacteer ons

 

PTC Windchill

PTC ThingWorx

Vuforia